Door de door u gekozen artikelen bij Kaldenbach meubels te bestellen geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden van Kaldenbach meubels akkoord gaat. De algemene voorwaarden vindt u hieronder.

1. PRIJZEN

Wij maken de meubels zelf, er is geen tussenhandel en daardoor kunnen wij alles scherp prijzen. Voor de gevolgen van eventuele typefouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Kaldenbach meubels behoudt zich het recht eventueel prijzen te wijzigen.

2. BETALING

Wanneer u via onze webshop een bestelling heeft gedaan en via Ideal heeft betaald dan heeft u het product gekocht. Zodra de betaling in goede orde is ontvangen, gaat de productie van start.
U krijgt bericht van ons wanneer het product bij u wordt thuisbezorgd. Hiervoor wordt met u een afspraak gemaakt wanneer het u uitkomt.
Betaling bij afhalen van de artikelen: U betaalt de producten wanneer u ze bij ons komt afhalen, dit kan contant of per pin.
Wanneer de artikelen gereed zijn neemt Kaldenbach meubels telefonisch contact met u op om een afhaal afspraak te maken.

3. LEVERTIJDEN

De Levertijden van artikelen worden hieronder vermeld. Dit zijn altijd levertijden bij benadering. Hieronder treft u richtlijnen van de levertijden. U kunt contact opnemen met Kaldenbach meubels om u te laten informeren over de levertijden van het bestelde product.

* Levertijd: 0-6 Weken.

4. ANNULERINGEN

Annuleren van uw bestelling kan alleen wanneer er nog niet begonnen is met het productieproces. De bestelling kan niet geannuleerd worden wanneer de producten al zijn gemaakt. Na toezending van uw bestelling c.q. goederen is annulering niet meer mogelijk omdat deze goederen altijd op maat zijn gemaakt.

6. BEZORGEN

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling voor €30,- per levering bij u thuis in heel Nederland (muv de waddeneilanden).Belgie €79,-

Let op: Onze chauffeur is altijd alleen. Er dient voldoende hulp te zijn bij uitladen. Wij bezorgen tot aan de voordeur.

7. GARANTIEVOORWAARDEN

De productgarantie is standaard 1 jaar.

HOUT

Deze garantie is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten.
Houd er rekening mee dat hout, in dit geval europees eiken, altijd zal blijven werken. Voor eventuele toekomstige werkingen is Kaldenbach meubels niet verantwoordelijk. Ons hout wordt direct vanuit de droogkamer aangeleverd door onze houtleverancier met een vochtpercentage van 8 tot 10%.
Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waaronder bijvoorbeeld wordt verstaan dat de zaak goed en afdoende wordt onderhouden en oordeelkundig wordt behandeld.
Bij verkeerd gebruik zoals zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantie-aanspraken.
Klachten op producten dienen direct na constatering daarvan te worden gemeld.
Afwijkingen aan het geleverde betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.

STAAL

Stalen poten kunnen afgeven als deze rechtstreeks op de vloer staan, zorg ervoor dat deze dus vrijstaan door middel van vilt oid. Let goed op met vocht, mocht er vocht blijven zitten tussen het onderstel en uw vloer is er kans op vlekken/schade. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw vloer.

Let op: Het staal dat wij gebruiken kan in kleur afwijken van de afbeeldingen op de webshop. Ook kan het zijn dat bij een onbehandeld of blank gecoat product kleine plekjes of krasjes zichtbaar zijn. 

Onze stalen onderstellen zijn alleen geschikt voor binnen! Alle stalen onderstellen kunnen buiten of in een vochtige ruimte gaan roesten. ook als deze blank of zwart gecoat zijn.

Producten in de uitverkoop kunnen niet geretouneerd worden. 

8. PRIVACY

Uw persoonsgegevens zijn bij het doen van uw bestelling opgenomen in het klantenbestand van Kaldenbach meubels. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft te allen tijde  recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens.

9. ADRESWIJZIGINGEN

Wanneer u van huisadres verandert door verhuizing, dient u Kaldenbach meubels hiervan op de hoogte te stellen. Zolang Kaldenbach meubels geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Kaldenbach meubels bekende adres. Daardoor blijft u automatisch aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres worden afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, geeft u toestemming  aan Kaldenbach meubels om – ter controle – uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsregistratie.

10. AUTEURSRECHTEN

Alle auteursrechten en fotomaterialen welke gebruikt in deze website komen alle toe aan Kaldenbach meubels. Het zonder toestemming van Kaldenbach meubels of  gebruiken van de inhoud van deze website is niet mogelijk. Hiertegen zullen zo nodig juridische stappen worden ondernomen.

11. KLEURGEBRUIK

Op het scherm kunnen de afgebeelde kleuren afwijken van de werkelijkheid. De kleurechtheid van de producten op de website zijn afhankelijk van de instellingen van uw monitor en grafische kaart. Er zijn daarom geen rechten te ontlenen aan de weergegeven kleuren in de website.