Afhalen in onze werkplaats

Het afhalen van onze producten in onze werkplaats in Zwaag is mogelijk binnen onze openingstijden.

Heeft u via de website een bestelling geplaatst? Wij nemen contact met u op zodra uw order gereed staat om opgehaald te worden, in de meeste gevallen gaat dit per sms of mail.

Bezorging in Nederland & België

Wij bezorgen binnen 4 - 6 weken in Nederland. Voor België hanteren wij een levertijd van ongeveer 6 weken. (En 3 weken extra wanneer een product gepoedercoat wordt).

Waneer uw bestelling gereed is, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging.

Retourbeleid

Mocht het product niet aan uw eisen voldoen neem dan direct contact met ons op. Bij een beschadigd product zullen wij deze zsm komen omruilen voor een nieuw product.

Klacht

Heb je een klacht over je product? Meld dan je klacht via info@kaldenbach-meubels.nl of stuur je foto’s via whatsapp naar: 0630160728 Graag ook een duidelijke beschrijving erbij vermelden. 

Garantievoorwaarden

Stalen poten kunnen afgeven als deze rechtstreeks op de vloer staan, zorg ervoor dat deze dus vrijstaan door middel van vilt. Let goed op met vocht, mocht er vocht blijven liggen tussen het onderstel en uw vloer is er kans op vlekken/schade. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw vloer.

Let op: Het staal dat wij gebruiken kan in kleur afwijken van de afbeeldingen op de webshop. Ook kan het zijn dat bij een onbehandeld of blank gecoat product kleine plekjes of krasjes zichtbaar zijn. 

Onze stalen onderstellen zijn alleen geschikt voor binnen! Alle stalen onderstellen kunnen buiten of in een vochtige ruimte gaan roesten, ook als deze blank of zwart gecoat zijn. Hier geven wij geen garantie op.