De makers van het staal.

Na 12 jaar fulltime werken in de bouw als timmerman begon ik (Tom Kaldenbach) in het weekend met het produceren van houten meubels in de werkplaats van mijn schoonouders die destijds een vloerenbedrijf hadden. Ik had al snel door dat er veel vraag was naar maatwerk meubelen. Op een gegeven moment kreeg ik zoveel aanvragen binnen dat ik mijn baan had opgezegd en zelfstandig ben doorgegaan. Binnen een jaar heb ik de overstap gemaakt naar een grote bedrijfshal waar ik meer en sneller kon produceren om aan de vraag te voldoen. Na verloop van tijd werd de trend van geheel houten meubels deels gemoderniseerd naar een houten blad met een stalen onderstel. Deze onderstellen kocht ik eerst bij een ander in waarna ik ze na een korte periode zelf ging produceren.

Op een gegeven moment moest ik de keuze maken, of maatwerk meubels blijven produceren of al het hout eruit en verder gaan met enkel stalen onderstellen. Deze keuze was snel gemaakt en ging flink uitbreiden met nieuwe ontwerpen die wij hedendaags nog steeds in grote getalen produceren. Naast de productiehal hebben wij een spuitruimte (nat lakken) en een opslag. Ook is het mogelijk onze producten te laten poedercoaten in ieder gewenste RAL kleur. Wij bezorgen met een drietal bakwagens door heel NL. Ook is het mogelijk onze werkplaats te bezoeken binnen onze openingstijden, wij hebben altijd een hoop voorbeelden staan.

Onze service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

SPECIALE VERZOEKEN.

Naast ons assortiment creeren wij ook maatwerk. Heeft u een eigen idee voor een meubel, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte waarin we met u meedenken naar het perfecte eindresultaat!

Offerte aanvragen.